mandag 31. august 2009


I dag har jeg kjøpt gardiner til stua og kjøkkenet på hytta. Det er 30% på alle gardiner på Kid denne uken, gjelder å passe på.http://www.kid.no

4 kommentarer:

 1. Du så fint det blir ;-) og så morsomt at vi kan følge med på denne bloggen ;-) hilsen oss 4 i Roskilde

  SvarSlett
 2. Hei!

  Fargen på hytta ble veldig fin. Hadde tenkt å gå en tur bortom i løpet av helga, men tiden strakk ikke til.

  Synnøve

  SvarSlett
 3. Hei.

  Vi vurderer å kjøpe en hytte fra Familiehytte. Hva er deres erfaring så langt med de som leverandør? Hadde også vært spennende og vist hvilken type hytte dere har valgt og hvilke endringer dere gjorde med hytta.

  Flott at dere blogger forresten.

  Anders

  SvarSlett
 4. Foreløpig er vi fornøyd med Familiehytta. De har stort sett holdt friser som er satt, men vi har valgt å være litt på hugget og ikke ventet med å se om ting skjer før vi etterspør. Hele prosessen med å bestemme hyttetype og plassering gjorde vi via mail og telefon, og vi er veldig fornøyde med det foreløpige resultatet. Hytta er Osen 59 utvidet, noe som betyr at vi har flyttet ut veggene både i langs og tversretning. Sjekk tegninger på familiehytta.no. De har hatt og har mange prosjekter på Furutangen der vi bygger, så det går nok litt over stokk og sten der oppe innimellom. Vi har blitt lovet innflytting i helgen uke 39 og håper at det holder stikk!

  SvarSlett