søndag 9. august 2009

Da har vi kjøpt inn beis og maleutstyr

Snakket Mats Göran på telefonen. Det er entreprenøren som står for graving og støping av platen. Han kunne på torsdag informere at de hadde støpt sålen og at alt var klart til byggestart til mandag. I går kjøpte vi beis på Bauhaus. Vi gikk for Butinox pga at man slipper å grunne når man bruker dette produktet. Det betyr at vi kommer unna med to strøk før vinteren setter inn.

Planen videre nå er at vi drar opp på Furutangen til onsdag for å se på utiklingen. Dette er utrolig spennende og vi gleder oss til å komme opp.

Malingen av kjøkkenet går også fremover, og vi nærmer oss ferdig resultat. Her har vi grunnet med en bonderød farge, og videre malt to strøk med en brunsvart hovedfarge. Så blir det sliping og mattlakk som en sliteflate. Selve dørene er i heltre eik.

1 kommentar:

  1. Hei Ann-Charlotte :-) Hadde bare lyst til å sende en liten hilsen ifra din nærmeste nabo på Furutangen :-) Vi var der oppe i helgen og så at det var støpt plate hos dere. Gleder oss til å hilse på dere. Vi er selv-byggere og gjør alt selv. Har stort sett vært der oppe hver helg siden slutten av mai. Skal oppover i helgen også...kanskje vi sees? Med vennlig hilsen Anita på tomt4 :-)

    SvarSlett