torsdag 23. juli 2009

Dato for graving satt!



Hurra! Da har vi fått en dato for start av graving og støping på tomta vår. Torbjørn på Familiehytta kunne på telefon meddele at graverne begynner arbeidene mandag 3 aug, slik at avtalen om ferdigstillelse av hytta innen utgangen av september kan overholdes. Dette blir kjempespennende, og vi gleder oss til å dra oppover å se på fremgangen om et par uker.
For tiden jobber vi med å male et heltre eikekjøkken vi kjøpte på Finn. Det blir brunsvart og skal slitasjepusses ned til en bonderødt farge som vi har lagt under.. Sammen med hvitevarer i børsta stål tror vi at det kan bli bra. Har også kjøpt et par senger og litt andre saker, så nå begynner vi virkelig å komme i hyttestemning (hjemme).

søndag 19. juli 2009

Etter nok et besøk på Finn.no fant vi en dobbelseng vi synes var fin på soverommet vårt på hytta. Av erfaring har vi lært at vi må slå til fort, så vi ringte med en gang. Den var ikke solgt så nå står den i garasjen sammen med alt det andre vi har kjøpt.

lørdag 18. juli 2009

Da er vi igang med hytteblogging..


Ble veldig inspirert av flere hyttebloggere, og bestemte meg for å dokumentere fremgangen på prosjektet på samme måte selv. Vi kjøpte tomt nr 3 på Furutangen Nord i februar i år, og har skrevet avtale med Familiehytta om hyttebygging og ferdigstillelse uke 40 2009